Minä hymyilen vielä
hymy menee luodin reikien läpi
se kohtaa ihmisen
joka voi joskus olla naapurini
Kävelen aikuisviihdemyymälän ohi
en katso kirkkaiden ikkunoiden läpi
pelkään läpinäkyviä pintoja
sellaista maailmaa missä elämme
Minä hymyilen vielä
ilmaiseksi, maksutta, miksi vaan
aiheutan kateutta laulamisellani
sävelet soivat kuin ilo
Sinä voit joskus olla naapurini
pyytää miulta sopivaa tai sopimatonta
sanoa hyvää päivää vilpittömästi rappukäytävässä
minä hämmennyn vieläkin päivittäin
Minä hymyilen vielä
ja kerron saavani hymyn takaisin
vaikka se ei olisi totta
se on minun aikuisviihdettäni
Jonain päivänä minun kerrotaan
katsovan läpinäkyviä pintoja
siitä alkaa uusi matkani
kiinni pidettävä peloton maailmani
Ravintolalounas motivoi minua
päivä ja hetki toisen jälkeen
koska olen kuullut niistä hyvää
ja haluan sen olevan totta.
© HH, 2014
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi