palata katsomaan niitä seiniä
mitä ei ole vielä maalattu
eikä ole kerätty pihalta lelujani
joita pyöritän nurmikolla
ja samaan aikaan
kun samaan tapaan minä hymyilin
etsin autolle moottoritietä ja mökkitietä
kun sormeni etsivät mullasta
matoja jotka ovat kuulemma kalojen herkkuja
kun minun pitäisi tietää seuraavaksi
mikä on onki, koho ja koukku
mikä kala heitetään takaisin järveen
haluatko rakentaa menneisyyteeni
näyttää milloin ilo pitäisi päästää irti
ja kääntää katse suruun, kääntää koko elämä.
22.3.2018 © HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut