Pyydän anteeksi 90-lukuani
edessäni nyökkäilee savolainen Hamletin jälkeläinen
on joko humalassa tai selvin päin
en ratkaise mysteeriä enkä ristisanatehtävää
kilpailemme iltapäivälehden tietovisailun
se on päivän ainoa voittoni
hymyilen kuin odottaisin yliajavaa junaa
enkä luota enää kenenkään
hän pyytää minulta lantin
ja minä annan
hän pyytää minua tanssimaan
ja me tanssimme
hiki on päämääräni ja paha tuoksu
unohdin mitä olen tekemässä
haen aamuyöllä grilliltä roskaruokaa
ja pussin nallekarkkeja
tässä on omistusosuuteni Helsingistä
ei yhtään enempää eikä vähempää
olen pehmeä lailla kotisohvani tyynyn
värini kasvoilla kuin historiani tähän saakka
valitsen viimeisen laulun jukeboksin oikeasta reunasta
enkä tunne enää olevani yksin
kello 4:20 aloitan Tamagochin monologin jalkakäytävällä
vartin päästä virkavalta esittää minulle improvisaatioteoksen
pian kuulen uusia ääniä.
© HH, 16.8.2015
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut