viiden vuorokauden sää
menet pois, tulet tänne, menet pois,
tulet tänne, menet pois
kierrämme kehän reunaa
mitään emme saa, emme anna
haemme tulevaisuuspintaa
olemme tässä hetkessä
muuttolintuja, pesimälintuja
toisille lainkaan sopimatta
vihellämme hetkeen musiikkia
väärin soivia riitasointuja
toiset sanovat tätä kauniiksi
emme ymmärrä sanaakaan
olet kylmä sulava joki
minä maaliskuun rantojen kivi
Tänään kuuluu varoitus
varokaa heikkoja jäälauttoja
valoa olevaa totta
© HH, 2012
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tykkään, vei mennessään nämä ajatukset.
Hetkittäin tilanteet muuttuvat, kuten keväisen päivän sää.
Upea runo.
tästä tykkään, kulkee kuin juna
Kiertolaisia olemme kehässä elämän,hyvä,pidän.
Upea, kuten edellinenkin.
Jotenkin sellanen fiilis tulee näistä kahdesta uusimmasta runosta, että sulla on runosuonessasi jollain tapaa ihan uudenlainen kuohu menossa.
Sivut