En anna kirvesmiehen pilkettä silmästä viedä -
eihän sitä tiedä, vaikka hymyllä on käyttöä
on siitä aika ajoin näyttöä, onnella on täyttöä.
Sanoi jo Leino aikanaan,
"paljon on hyvää rinnassa jokaisen,
vaikkei se aina esille loista."
En anna ilmeen karista, ilon sisältä varista,
ei auta liikaa murehtia, on silti oikeus surra
ei vain pelkkää hammasta purra:
sylje sylje paha olo pois,
aina välillä parempi ois
riemun ja valon kaikille sois.
© HH, 2015
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut