avaamattomasta ovesta
unelmista joita ei uskalla huutaa ääneen
arka punkkarityttö
joka ei uskaltanut sanoa vielä
halusta lähteä pois
lähteä kokonaan jonnekin
missä toinen punkkari
ja ne toiset punkkarit
kylien sijasta kaupungeissa
joiden elämä on totta
on
sisko ei tahtonut jäädä
mutta jäi sille kylälle
myöhemmin kolme lasta
kolmelle eri isälle
surulliset silmät hyräilemässä
laulun sanoja
jotka olisivat voineet mennä toisin.
15.5.2019 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut