kuuluuko valtioneuvostosta ääntä
omatunto
omatunto
omatunto
Tällaista hiljaisuutta se on
kun odottaa vastausta
ihminen
sinä olet siellä
tule ja näyttäydy
sinulla on kasvot
köyhälle vihainen katse
ilkeä sydän
sinä olet siellä
tule ja näyttäydy
anna minun kokeilla
sattuuko sinua jos nipistän
sinä olet ihminen
sinun julmuudessasi totta
tule ja näyttäydy
mitä ihmiselle saa tehdä
kuuluuko valtioneuvostosta ääntä
omatunto
omatunto
omatunto
siellä ei tiedetä rakkaudesta mitään.
© Harri Holtinkoski 13.12.2016
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut