tulevaisuus on peruttu
kalanmaksaöljypullo ei aukene
pienet tehtävät toisensa jälkeen
ovat näkyvyydeltä säteiden peittämät
risteykset ja peruutusvaihe
ovat naulattu toistaiseksi arkkuun
kovin koettelemus pysähtyy
pistorasian tulpan jumiutumiseen
tämä sattuma on tässä
onnenpyörä osoittaa tyhjää pintaa
ollakseen tilanteessa valmis
on yritettävä uudelleen
tämänpäiväinen hetki
kulkee etanan askelin
eteenpäin, taaksepäin ja sivuille
vähän kerrallaan sattuman viemänä.
© HH, 2012
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi