seuraan neljää aamunaikaa
keskihämärä, hämärä, pimeä ja aamurusko
elämä on tullut monimutkaiseksi
hiljaisuuskin jakaantuu
vielä tunnistamattomiin jaksoihin
kuljetan itseäni kuin lintua
haluan tunnistaa itseni näin
totuuteen, jonka kanssa elän
tämä tuokio on tässä
harmauden ja kirjavuuden risteyksessä
vaikka kuinka tahtoisin
minulla on tahto elää
laulaa ilman sanottavaa merkitystä
laulaa kuin opettelisin ensimmäisiä sanoja.
12.9.2017 © HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
silti laulattaa. :)
Sivut