Oletko kuullut?

Runoilija Aikio

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2005
Viimeksi paikalla: 21.12.2023 20:15

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.1.1955
Facebook:

love has time enough <3 




 
 



Oletko kuullut -
tänään zombiet heräävät,
nuo nälkäisin katsein hautoja nuolevat. 
Toivon kipinätkin riistävät, keräävät,
alla mustan taivaan nauraen kuolevat.


Oletko kuullut - 
enkelit sotivat, syöksyvät säihkyen taisteluun,
aamun lapset hämärissä palaavat.
Parakit sortuvat tulessa kylmän kuun,
ja jäätynein sydämin he toivonsa salaavat. 


Oletko kuullut - 
on maailma vihdoinkin vapaa,
tundralla viidakko villinä pauhaa!
Sinne johtaa tuhannen kultaista rataa,
ei löydy siellä ihmistä, ei sotaa eikä rauhaa. 






 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Laittaa miettimään elämän tarkoitusta, mieli ei ole musta <3
 

Käyttäjän kaikki runot