Sanoit minua kivaksi ja suutelit.
Minä helvetti annoin koko ruumiini
ja vielä enemmän
koko sieluni
myin minut sinulle,
uskoin ja toivoin
aavistin halujasi
vaistosin viehtymyksiäsi
minuutta ei edes enää ollut
oli vain sinuutta
ja sitten
olin kiva
ja sinä nauroit
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Joskus ihminen taipuu mihin vain tullakseen hyväksytyksi, koskettaa runosi
Riipaiseva, herkkä runo
Tuli ajatuksia mieleen,, mitä sanoa tästä,
riipaisevaa__hyvä
Joskus ihminen taipuu mihin vain tullakseen hyväksytyksi, koskettaa runosi
Riipaiseva, herkkä runo
Tuli ajatuksia mieleen,, mitä sanoa tästä,
riipaisevaa__hyvä