syksy ja kevät ovat vuoden aikoina
kuin sisarukset, jotain samaa niissä on mutta kuitenkin persoonaltaan erilaiset.
**
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
syksy ja kevät ovat vuoden aikoina
kuin sisarukset, jotain samaa niissä on mutta kuitenkin persoonaltaan erilaiset.
**
Kommentit
Sivut