aamuinen

Runoilija kity

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 23.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päivä jolloin
ajattelen
häntäkin vain

hymyillen

"särkynyt sydän",
vain
ivallinen tuhahdus

miten väärässä olinkaan

kauan rukoilin
että parantaisit
minut

kunnes tajusin
toivovani
väärää asiaa

Vain sinä voit itsesi rikkoa
vain sinä voit itsesi korjata

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
kity Myrsky 14.6.2009 3 Runo
kity A~mor 7.6.2009 1 Runo
kity Sick of you 7.6.2009 1 Runo
kity aamuinen 20.4.2009 0 Runo