Tässä hetkessä on kaikki

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 
Kuuletko, 
kuinka hento tuuli
saa kaislikon 
laulamaan? 

Näetkö, 
miten auringon säteet
tanssivat rantahiekkaan
lipuvilla laineilla? 

Tunnetko,
kuinka käteni löytää
sinun kätesi ja kietoutuu
sormiesi lomaan 
rakastaen. 

Tässä hetkessä on kaikki. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis on hetki kokonaisuudessaan
Kiitos :) 
Ihana kuvaus kauniista hetkestä :)
Kiitos :) 
Joskus tuntuu, että jossakin hetkessä on kaikki, se on mahtavaa <3 
Kiitos :) 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot