Kuilun reunalla

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 
Näetkö,  odotan sinua täällä 

Kuilun reunalla painovoimaa uhmaten

Sydän sun rakkauteen luottaen 

Haparoin tyhjään pimeyteen

Käsiäsi omiini toivoen, kaivaten 

Hiljaisuuden syventyessä 

Häviää hiljainen kaiku ympäriltäni

Jalkojeni alta maa on vajonnut

Sydämeni murtunut

Et koskaan luokseni tullutkaan 

Yksin jään ikävääni asumaan 



 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot