Lupaus

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 

Tänään,
olen liittänyt käteni käteesi,
antanut sydämeni syliisi.
Katsonut syvälle silmiisi
ja luvannut pysyä luonasi.

Tänään,
olen luvannut sinua rakastaa,
vaalia, helliä, ja lohduttaa.

Ja tänään,
kaikkine myrskyineen ja iloineen,
olen kanssasi aloittanut taipaleen.
Yhteisen tiemme,
rakkauden polun kultahippuineen.

Selite: 
Sisarelleni ja hänen miehelleen heidän hääpäivänään
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikkea kaunista ja hyvää hääpäivään.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot