Mustaa ja valkoista.

Runoilija Cicyrus

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Onni on olla oma itsensä, vailla kompromisseja, senkin uhalla että on onneton." - Alberto Moravia
 

Ei minulla enää ollut tunteitakaan.
Sitten sinä tulit, päivänsäteeni.
Annoit värit takaisin.
Mutta päästitkin kädestäni irti.
Ja katosin taas pimeyteeni.
Missä väreinä on vain mustaa
ja valkoista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot