Makaan hiljaa vierelläsi, pää rintakehäsi päällä.
Kätesi on jäänyt suojelevasti ympärilleni, kuuntelen
rauhallisia sydämenlyöntejäsi.
Ukkonen pauhaa ulkona, saaden taivaan välähtämään kirkkaaksi, sade piiskaa ikkunoita, jostain kauempaa kuuluu lapsen itkua.
Onneksi minä olen sinun kanssasi, juuri tässä, juuri nyt.
Kaikki on niin hyvin.
Selite:
Kiitos
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi