Niin nimesi

Runoilija MariaBee

viipyillen, 
minut omakseen

  otti, keinutti
  kaukaisissa unissa

  vuokseni, selälle 
  seisahtui 

valeli

  varjoton vesi 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis tunnelma jotenkin tulee niin mieleen valkea ja puhdas,
varjoton vesi kaunis sanonta aitoa tunnetta rakkaudessa.
Kaunista. Pienillä suurilla sanoilla kerrottua. Ei mitään ylimääräistä.
Varjottomaan veteen ihastuin minäkin. Kiitos.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot