Suutelit syviä vesiä

Runoilija MariaBee


etelätuulen tuoksuun
ojennuit, omani

huokaillen, hioit
hiertävän hiekan

vietellen, veit
veteni äärtä

      rakastit,
           rajattomaksi rannan

                       renkaita täyteen tyynen selän -


oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana haavekuvainen rakkausruno!  Hieman pilkutus alussa hämmensi, töyssyinä muuten soljuvassa virrassa:) 
Hyvin tunnelmoitu suudelman ääretöntä kauneutta, sen mystiseltäkin tuntuvaa voimaa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot