Karheat kädet, sileävät kivet

Runoilija MariaBee



sydämeni uloimmalla luodolla
kirjoitan selällesi 
unohdettuja 
sanoja

       sinusta, minusta 

puolikuidesi piirtämät
polut poskillani
muistan

       suolantuoksun, tuulen 
       kosketuksen
   
aaltojesi
voiman

      ja hellyydestä
       laulavat laineet - 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Muistojen meri aaltoilee ja saa mielenkin
nousemaan, kuohumaan. Erittäin kaunista!
Taitavan kaunista

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot