Nimetön

Runoilija MariaBee

Älä tule luokseni 
sen tähden että 
pitäisi

   tule siksi
   ettet voi olla  

        tulematta -
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

No ehdottomasti juuri sen takia. Upea runo!
Aivan oikein, tuollainen on tosi rakkautta <3
Ihana. Tämä kosketti. Tykkään. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot