Jatkaakseni
tunnen tarpeelliseksi
kirjata sinut menneisyyteen,
ennen kuin kosketit nykyisyyttänikään
Vaatii sielunlujuutta
unohtaa vailla tahtoa
Vaatii rohkeutta
uusin silmin tutkia
tätä huonetta,
jonne meidät yhdessä
kuvittelin toisiamme todistamaan
Niin väärältä tuntuu jatkaa,
tietäen kuinka
parantaisimme
maailmaa
rinnakkain
(Monestiko sinut täytyy
uudesti kirjoittaa,
jotta haaveet ajautuisivat
tavoittamattomiin,
ensiaskeleet omin
voimin tarjoaisivat
mahdollisuuksia?)
tunnen tarpeelliseksi
kirjata sinut nykyisyyteen,
ennen kuin kosketit menneisyyttänikään
Jatkaakseni
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi