Paperissa sinun pieni sydämesi
kalenterin tietty päivä heijastaa valon
Bussipysäkki ei koskaan ole väärä
sillä ohjaat ohuet käteni olkapäiden vuoriin
Ainoat siivet kullasta punotut
auringon pyysit taiteilijaksi
Uskoit sateenkaareen päässä aarteet
ja olit oikeassa löysin puolet kirjani kantta
Sadekausi näiden ikkunoiden takana
oli makeaa koska nauratit teestä sitruunat
Sieluni täyttyy opeistasi joka tunti
nuo silmätkin katsovat läpi sinisen taivaan
Nyt kaarnalaiva on pinnalla ikuisuuteen asti
sinähän olet sen kapteeni ja leikit kanssani kaloja
Et edes välitä millaiset jalat
on sinua vastassa vaan otat ruusuja maljakkoon
Kiitos että pidät psykoterapiaa aaltojen yli
se on parhainta mitä tiedän harhakuville
Selite:
Ystävänpäivä 14.2
Fealo sä oot se terapeutti ketä tarviin.
Ei noin ihanaa ystävää saa ees rahalla.
Rakastan aina<3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kauniisti ystävälle kirjoitettu sanoma
Kaunis :)
Niin herkästi ja kauniilla sanoilla tehty ihgu ihana runo ystävälle :) :) <3 :)
hienoja kauniita tuokiokuvia, otat pienillä lauseillasi lukijan otteeseen, bussipysäkiltä tuonne psykoterapiaan asti
ihana, sinun näköinen sanoilla leikittelevä ja hassutteleva runo:)
ihanista asioista koottu kollaasi, josta lukija voi itse tehdä omat päätöksensä ja kulkea mukana ajatellen omalla tavall
Suloista ja persoonallista, sinunlaistasi. :)
Sivut