Et sinä haluaisi ketään satuttaa
etenkään minua
Siksi käännän pääni pois
kun kyyneleet alkavat virtaamaan
Et sinä minua satuta
tunteesi pitävät minut kasassa
Tämä tilanne vain
repii sisintäin
Rakkainpain
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi