Tunnelmien Lista

Runoilija kuroyuki

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 9.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"sinä olet ainutlaatuinen, niinkuin kaikki muutkin."
 

Kahlittu lapsi
siivetön lintu
aamuton yö
jäätynyt toivo
valheiden lasi

väritön perhonen
tunteeton ihminen
katoaminen

sydämen lyönti
puristava nyrkki
heikkenevä tunne
olemattomuus

kadonnut ääni
hukkuneet sanat
jäätyneet kirkaisut
pettävät hymyt

putoaminen
luovuttaminen
unohtaminen

...mahdoton.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot