r.a.k.a.s

Runoilija nipper

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2008
Viimeksi paikalla: 17.4.2024 14:14

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
mutta kun olet poissa
menneisyyden haamut jäytävät sydäntäni

minä hiljenen
vaikenen
pakenen

sisälleni omaan
turvalliseen maailmaani

mutta tunne ei sammu
se on päällä
ja ympärillä
joka puolella
se ei anna rauhaa

ajatus hakee kuvasi
mieleeni
ja kuvasi on kauniimpi
kuin unelmani

silmänräpäykset
kun naurahdat
kun innostut
kun odotat minua kun täytän lautastani noutopöydässä
jeanS laulaa vanhaa Tapani Kansan hittiä
ja tulet ensi kerran kainalooni

mutta kun olet poissa
menneisyyden haamut jäytävät sydäntäni
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin siirtyy kaipaus ja muistot lukijaan, pidän
Ikävä on tuttu vieras... runossasi on lohtu ja se on kaunis - niin kuin runokin on
Lähimmäisen rakkauden huomaa viimeistään, kun hän on poissa <3
Käsin kosketeltavaa ikävää runossasi <3
Herkkä, kaunis runo.
 

Käyttäjän kaikki runot