Vien sut

Runoilija Rautaneito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuole kasvoni, näkisin paremmin.
 

Mä vien sut
tähtiä katsomaan
ja samalla
käperryn sun kainaloon

Mä vien sut
ihan uuteen maailmaan
ja samalla
opetan sut luottamaan

Mä vien sut
enkä päästä palaamaan
en tahdo luopua
kulta, nyt halataan

Mä vien sut
ja pidän kokonaan
mä vien sut
ja rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot