mä haluan elää, kokea, tuntea, oppia. miksi se niin vaikeaa on muille. ei kukaan tahdo kanssani kokea, tuntea, oppia. joten aion sen yksin tehdä. aion kokea kaiken ja tuntea puhtaan tuulen vireen hiuksillani ja aion oppia elämältä paljon.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi