Minä olen sinun

Runoilija Strawberry

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2004
Viimeksi paikalla: 26.9.2023 16:58

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
10.10.1987

Veden rajassa
pehmeällä hiekalla
kaksi vartaloa
toisiinsa kietoutuneina
aallon kutitellessa
paljasta ihoa

Kevyt suudelma
kosteille huulille
hiusten piirtäessä
enkeleitä hiekalle
 
Tähtitaivaan alla
sinä kuiskuttelet korvaani,
hipaiset hiusteni latvoja,
puhallat niskaani,
piirrät sormellasi sydämiä ihooni
 
Siinä hetkessä minä olen sinun

[2019]
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti kirjoitettu, lukiessa tulee mansikan maku huulille <3 
 

Käyttäjän kaikki runot