Parhaimmista muistoista
voisin kirjoittaa
kymmenen opusta
huonoimmista
ehkä yhden
olen voiton puolella
tässä elämässä
vaikkei aina uskoisi
toisinaan
unohdan sen itsekin
kunnes muistan sinut
ja sinut
ja etenkin heidät
kaiken mitä olen saanut
ja saavuttanut
niin paljon iloa
ja onnea
tähtiä taivaalla
näetkö sinäkin ne
voisin kirjoittaa
kymmenen opusta
huonoimmista
ehkä yhden
olen voiton puolella
tässä elämässä
vaikkei aina uskoisi
toisinaan
unohdan sen itsekin
kunnes muistan sinut
ja sinut
ja etenkin heidät
kaiken mitä olen saanut
ja saavuttanut
niin paljon iloa
ja onnea
tähtiä taivaalla
näetkö sinäkin ne
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tuli mieleen tuosta Svärdin kauneus;
Kun mikään ei onnistu,
sinä sanot:
kaikki järjestyy,
huomiseksi luvattiin
lempeää tuulta.
Ja aamun helisevissä oksissa
tuuli jo antaa
aavistaa itsestää.
Kun elämä hymyilee
kuin armonlaakson aurinko,
sinä sanot:
tätä täytyy juhlia,
tiesin että hyvin käy.
Enkä minä osaa muuta kuin
hymyillä.
Ystäväni,
kiitos että olet.
kevyillä, onnellisilla askelmilla
unelmainen heitto, kuin tähden lento kutsuvainen
Toki on ihan hyvä nauttia myös suviöistä, aurinkoisista päivistä ja myötämäistä, jolloin vauhtia riittää ja viima korvissa viheltää
Sivut