"Egoni on niin suuri,
ettei se voi pysyä omin voimin pystyssä."
Tahdon nukkua, mutta vielä ei voi mennä
vielä on velvollisuuksia
Arabella purkaa psykoosiaan
määrätietoisen epävakaasti
se tanssii kaikissa sävyissä
nauraa ja iloitsee
karjuu ja raivoaa
pakenee kesään
Puhuimme eilen
tänään mietin:
"Se, että saan purkautua sinuun
on kuin pieni orgasmi"
Selite:
Sikiö saatettiin maailmaan, paljas, ennen aikojaan.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mielenkiintoinen. Hyvä
upea runo