Nyt tiedän,
miltä tuntuu kun
kauniit sanat on sanottu,
jäljellä vain vihaiset ja katkerat.
Syyttelyt molemmin puolin, kumpi vain pystyy pahimmin toista enää loukkaamaan,se
meistä
kahdesta
on vuosien jälkeen
jäljellä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
auts. hyvä kuvaus kipeästä asiasta
Kurja juttu... hyvä runo silti
Koskettava ja surullinen. Joskus on vaan pelastettava itsensä ja irtauduttava, jotta saisi mahdollisuuden toisenlaiseen elämään.
Hyvää syntymäpäivää!
Tuttua lukemattomissa perheissä.
Surullista,mutta et ole ainoa
jolle noin käy.
Hyvää syntymäpäivää sinulle.