Penkki

Runoilija Keltaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004
Viimeksi paikalla: 17.10.2023 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.8.1986
Facebook:

Kahden erityislapsen äiti.
Fanattinen Nalle-fani <3
Mikä laulaen tulee - tulee tunteella!
 
Puinen penkki seinustalla seisoo,
odottaa istujaa.
Odottaa kesän saapumista,
lumihunnun alla.
Kesän kynnyksellä pakkasta,
lumihunnun peittämä maa.
Penkki saa vielä odottaa,
rakasta kulkijaa.
oletus

Kommentit

Hieno. 
Takatalvi saa aikaan ainakin hyvin monta upeaa runoa <3 
Upea!
 

Käyttäjän kaikki runot