Näen kuinka kynttilän liekki sammuu hitaasti.
Kylmyys lankeaa huoneeseeni ja valtaa sen.
En pysty nukkumaan yksin tässä pimeydessä.
Sinä tulet viereeni
ja sanot, ettei minulla ole hätää,
olet siinä kanssani.
Olet lämmin ja turvallinen,
enkä ole enää yksin.
Olet valoni.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi