Ragnarök

Runoilija Flogmol

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2008
Viimeksi paikalla: 29.1.2021 13:11

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.5.1989

Täys amatööripöytälaatikkorunoilija, mielellään otan vastaan kritiikkiä ja kommentteja! :)
 



ihan niin kuin näin olis pitäny aina olla
ihan niin kuin oltais kuuluttu aina yhteen


Lateletko samaa paskaa
sille uudellekin akalle
Kysytkö siltä yön pikkutunneilla
että tuleeko se joskus sinun vaimoksi
Rakastatko sitä enemmän
kuin ketään muuta ikinä koskaan,
niin kuin kuulema rakastit minua

Aikamoinen jumala olet
kun voit pyyhkiä minut
maailmankartalta olemattomiin
Yksi delete ja elämä jatkuu taas
niin kuin mitään ei olisi ikinä tapahtunutkaan
ja voit taas virnuilla
voittajan hymyä

Ihan vaan vinkkinä sulle:

Jumalatkin tuhoutuvat 
ja se on 
aina ihan 

H
E
L
V
E
T
I
N

eeppistä.
 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runoistasi tulee pahalle tuulelle, mutta huom! Se EI haittaa minua.
Maailmaan mahtuu pahaa oloa, jonkun kai on siitäkin puhuttava.
Oikein ajateltu, tässä tapauksessa täytyy vain kirjoittaa.
joskus on vaan niin pakko
 

Käyttäjän kaikki runot