Hajonnut minä

Runoilija Emilia-

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 15.5.2008
Viimeksi paikalla: 5.7.2022 18:50

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen ihminen on kuu. Omistaa pimeän puolen jota ei koskaan paljasta kenellekään. - Mark Twain
 
Miksi haluat satuttaa,
miksi nautit veitsen iskuista.
Miksi minä annan sinun haavoittaa,
annan veitsen mennä pohjaan.

Olisi niin helppo päästä pois,
niin helppo vain lähteä.
Et sinä perääni tulisi,
et muistelisi edes hetkeä.

Silti olen täällä vielä,
en kulumallakaan katoa.
Odotan sinun hylkäämistä,
ei ole omia voimia.

Niin paljon pahaa
saat sisälläni aikaan.
Mutta niin paljon hyvää
tapahtui sitä ennen.

Se sai minut jäämään tähän,
toivo.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot