Ikävä

Runoilija lorena

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 12.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan runoilla..
 

Rakas!

Minä ikävöin sinua koko ajan kulta,

haaveilen pusun ja halauksen sulta,

aidon rakkauden lahjoittaisin multa,

ikävä sinuun kasvaa palaavasti kuin tulta,

kulta olet erityinen minulle kovasti,

lähtösi aina ottaa koville raskaasti,

haluaisin sinua nyt palaavasti,

rakastella kanssasi aamun asti,

näyttää tunteeni sua kohtaan aidosti,

psst.. rakastan sinua kerron kuiskaten hitaasti <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot