Kuinka hukkua matkalla

Runoilija Erppa

mies
Julkaistu:
101
Liittynyt: 4.3.2007
Viimeksi paikalla: 16.11.2024 21:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Syntymää ei muista kuitenkaan,
eikä kuolema jää mielen päälle.

Löysitkö välistä kultaa
ja mannahan on nannaa.

Ensiaskeleet on helppoa unohtaa,
kun maailma on sormenpäissä.

Ensisanat on helppo vaihtaa,
jos ego nukkuu kalojen kanssa.

Tuolla on suuri maailma
ja sinne mahtuu paljon ajatuksia.

Katso kuinka enkeli kuolee,
kaipaako sitä kukaan.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi, miten surullista, etenkin loppu on synkkä.
Upea.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut