Halulla

Runoilija Erppa

mies
Julkaistu:
101
Liittynyt: 4.3.2007
Viimeksi paikalla: 16.11.2024 21:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
On lumi sulanut ja tulva koittanut,
tunnen sen jokaisella solulla.

Kuka sanoi, että pelin pitää olla reilu,
villi, sivistymätön, sanoisi joku.

On pyydettävä, jos jotain haluaa,
on annettava, jos jotain haluaa.

Halulla ja toteutuksella,
synnyt uudestaan.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakas runo
Uudestisyntyminen elinaikana on mielenkiintoista.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut