Nimetön

Runoilija Erppa

mies
Julkaistu:
101
Liittynyt: 4.3.2007
Viimeksi paikalla: 16.11.2024 21:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisin sanoa, kuinka
rankkaa on kaivata rakasta.

Voisin sanoa, kuinka
menetyksen hetket

vain lisääntyvät
iän kasvaessa.

Mutta mikään ei
valmista sinua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea. Upposi tämän hetken tunteisiin ja kovaa
Monipuolista pohdintaa tässäkin runoteoksessasi.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut