Lasten äänet kaikuvat,
kyllästyttää.
Miten kestän?
Pelastava enkeli,
viereeni ilmestyy.
Kestän nyt.
Kanssasi
voisin olla ikuisuuden.
Ikuisuus kanssasi ei ole mitään.
Viimeinen hymy,
lähdet.
Ilman sinua, ei olisi mitään.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
En sano mitään ettei runon tunnelma mene pilalle<3
Aivan ihana
En sano mitään ettei runon tunnelma mene pilalle<3
Aivan ihana