Ajelen ajatuksissani kohti pientä kyläkoulua.
Tätä pientä tie pahasta miulle kovin tuttua.
Vastas koulul on pörröisiä hiuksia ja unisia ääniä.
Pikkuisten lapsosten sirrillään katsovia silmiä.
Havahdun, kuka on luonnon sokerilla kuorruttanut?
Aivan kuin timanttejakin olis joka puolelle ripotellut.
Ihmettelen miks vastaanikaan ei ole tullut ketään.
Olenkohan mietteissäni eksynyt taikametsään?
Jospa nukkumas ovat jo pienet noidat ja menninkäiset?
Eivätkö viel ois kerenneet herätä tontut ja keijukaiset?
Taikametsän väen nukkuminen selittäs hiljaisuuden.
Leikki enkelten vois olla takana muun muutoksen.
Nyt kai väsyneet enkelit itselleen sänkyä laittavat,
koska pumpulipallot taivaalta hiljakseen leijuvat.
On siis aivan pian käsillä auringonnousun aika.
Jatkuukohan päivänvalos vielä tää hassu taika?
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Taitaa sydäntalvi houkutella taikametsän menninkäiset tai ainakin niistä kirjoittajat esille :)
Ja mikäs on lukiessa, mielessään runoa kuvittaessa.
Tässä mukava teksti johonkin lastenkirjaan.
Sivut