Kommentointi
on joskus
pimeässä hapuilevan
jään kestävyydestä epävarman
kulkijan sohaisu
– ilman kunnollista kättä pitempää –
tuolta tuonne asti.
Silti se on
arvokas anti,
joka kannattaa antaa
– on vain varottava,
ettei siitä tule liian raskas lasti. –
Selite:
Tämä sopiinee kaikkeen elämässä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Siksipä kiitän aina kommentista vierailijoitani.
Siis kiitos taas kommentistasi!
Jokaisella on oma tapansa tuossakin... hyvä runo
Näin on. Tuo viimeinen lausepari varsinkin on hyvää evästä.
Vaikka parasta yrittää sanoa, ei aina osu kohdalleen.
Hyvää runoilua.
Kyllä tässä olet taas osunut niin naulankantaan, ku vaan pääseeki. Täyttä asiaa ja niin hienosti esitettynä, ettei kyllä loukkaa ketään, mutta on kaikille viisaudeksi.
Oletpa taas vetänyt oikeesta kahvasta oven levälleen.
Hyvä, tärkeä ajatelma
Hyvä kommentti! Jotkut koskettaa vain pintaa jotkut syventyvät tarkemmin. Pelkkä hyvä ei ole kuin hiukan pintaa. Mutta arvokas sekin on.! Kukin sen oman käsityksen, näkemyksen ja tulkinnan mukaan.Tämä kommenttisi pätee kaikkeen sanomaan, kirjoitettuun jne.
Hieno ajatus tässä runossa ja se tosiaan sopii moneenkin asiaan tässä elämässä. Tämä runojen kommentoini on välillä todella vaikeaa. Minun täytyy yrittää pitää aina kieli keskellä suuta,kun jotain yrittää ajatuksistaan ulos päästää. Minusta jokainen pienikin sana tai pitempi kommentti on aina palkitsevaa. Itse en osaa kirjoittaa pitkiä ja taidokkaita kommenteja ja siksi välillä tuntuu,että ei saa sanottua yhtään mitään,vaikka jokin runo olisikin todella hyvä. Väärillä sanoilla voi helposti särkeä hauraan teoksen.
Tarkkaa harkintaa ratkaisuissa tarvitaan. Kaikesta huolimatta voi ajoittain töppäyksiä tulla. Oppimassa täällä ollaan, eikä valmiiksi ikinä tulla.
Hyvät eväät reppuun.
Mielenkiintoinen runo. Sanakirjan mukaan kommentti; Ilmaisee kantansa, selittää, tulkitsee, (lisä)huomauttaa, kritisoi. Uskonpa, että kun jokaisen kommentti lähtee persoonakohtaisesti, omista lähtökohdista on erilaisuus siinä juuri rikkautta.
kiitos runosi aiheesta !!!
Niin jos runoteksti vain hipaisee
kertoo sitten sen,mutta kun ei saa oikein kiinni
on kiinnostavaa lukea tekstiä useammasti ja sittenkin todeta meni ohi.
Varmasti jokainen on kiitollinen jokaisesta vierailusta ja jos vielä puumerkki
kannustaa se kirjoittamaan
Kiitos Valtsu
Niin se metsä vastaa
Kuin sinne huudetaan :)
Ja suomalainen toinen:
Ei saa huudella viereisiin tai vieraisiin pöytiin ;)
Sivut