Ees ei tietä, ei polkuu, vain lumipeittoo.
Takana, ei tietä, polku hankee halkoo,
mut kauempana sekin jo utuun katoo.
Paluuta ei tää polku näköjään tarjoo.
Eteenpäin täytyy siis vain tarpoo.
Etsii sitä omaa paikkaa, omaa koloo.
Etsimiseen tarvii hirvittävästi tahtoo
sekä kaikki vaikeudet voittavaa uhoo.
Kun muut ei ohjaa päätöksen tekoo,
täytyy pulmat itse pystyy ratkoo.
Kuunnella tarkkaan sisäistä vaistoo.
Se kuiskaamalla oikean reitin kertoo.
Kun ohittaa kulkijaa vaanivaa rotkoo,
pitää muistaa jokaista askelta varoo.
Jos nimittäin syvään rotkoon putoo,
ei kukaan pohjalta kuule avunhuutoo.
Pahimmillan mielikuvitus kaiken tuhoo.
Kun täytyy kulkee ilman riittävää valoo,
saattaa ruveta pelkää jo omaa varjoo.
Silloinkin itseensä pitää jaksaa uskoo!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Toi murre antaa mukavii mahollisuuksii! Täst vois saaha kivan räppikipaleen! :)
Sivut