Puhelin taskus heräilee.
Käsi käy,
ei nimee näy..
Kuka kumma se soittaa..
Taas ne myydä jotain koittaa.
Mistähä ne näitä numeroita keräilee..
”Tääl ite Hemmo..
En osta mitää enkä tee soppareita!
Tai joo.. Ostaa voin maxii, pizzaa ja poppareita
ja tietysti kotiin tuotuna,
mut ei syötynä ja juotuna.
Vitsii pukkaa.. elä piuhoi poikki temmo.”
”Miisa täs hei..
Muistat sä.. Pari kuukautta sit terasilla..
Oltii molemmat parilla..
Mentii sit meille jatkoille..
Ajauduttii ihoille..
Sun nimes löytäminen aikaa vei…”
”nii???”
”Nii ja nii.. muistat sä yhtää mitää?
Se oli melkosta jortsuu..
Eikä ollu kortsuu..
Sä olit niin jurris,
et sisälle laskit kurris!!!
Eikä siinä viel kaikki.. Tenava lähti itää!!”
”Nii juu.. Annas ku kelaan..
Eiks se ollu: TYY - DY - TYS – TÄ..
Taisit uhata piestä..
Eikä nyyhkytystä..
Eikä mitään helvetin elämän miestä??
Kato hei! Mä osaan.. Samaa peli pelaan!”
”
”TU TANA.. Sä ja sun pelis..
Oot sä kans nuija..
Eiks kelpaa enää muija?
Sillo rakkautta ja arvoja julisti, nyyhki.
Toine raskaana, niil persettä pyyhki!
Tuolle ipana.. Kärsimykses raukka elis.. siis jos elis..”
”Tota.. Nii.. Joo..”
”Joo joo.. Ja huomen lisää..
Elä unta nää..
Ei sust tuu isää!
Ai niin.. Yks asia enää..
Hyväl säkäl sua kutsuu mestis!
Yhel mun panolt löydettii hivi!
Kantsis käydä testis!
Noin! Eipä paina enää sekää kivi!”
”Hei mitä? Haloo??
Katkasit sie?....”
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
onpas aika karuja juttuja nämä sopparikeissit sulla. Mutta todella hyvin kirjoitettu vaikkei sisältöä haluais uskoa tapahtuvaksi, kellekään.
No jopas on teksti... voimakasta, rajua, suorapuheista ja aikas kamalaakin... siis asia, ei runo...runo on hyvä.
Tää viimenen puhuttli nyt ihan eri tavalla kun nuo 1 ja 2. Rajumpaa settiä, ihan iski räppi mieleen! Asiaa!
Rajua tekstiä noista kauniista ja herttaisista sulottarista. Jos tämä sattuisi, aattelepa, omalle kohalle niin ei naurattaisi.
Tämä teksti on täyttä asiaa! Näin kesäkuumilla kannattaisi muistaa kahden aikuisenkin yhtä ja toista :-)
Monenmoista, yhtä sun toista tässä tekstissäsi.
Olipa raju juttu tää kolmonen,
kyllä se
totiseksi vetää pojan hiljaisen
vakavoittaa myöskin kovaäänisen.
Kyllä tossa tilanteessa jo äitiä ikävä tulee ja vastapuheluun alkaa aikaa löytyä.
Hyvän rykäsyn olet laittanu.
Valoisat kesäyöt
sekä voimajuoma
yhdessä....tahtoo sekoittaa kaikkien päät
Runosi on jotenkin kuitenkin valloittava
ohhoh, vahvaa tekstiä vaikka aihe onkin ikävä/karu.. hieno teksti/runo.
Sivut