Katselen pihalle pakkasen koristelemasta ikkunasta.
Maisemat komeat kuin muisto kuluvasta vuodesta.
Pakkasen purppuraks värjäämä auringon lasku kuin tilauksesta.
Vuoden kakstuhatkaks päätös kuin Hollywood elokuvasta.
Tapahtumat tän vuoden ei ole onneks kuin saippuaoopperasta.
Ois kurjaa jos elämä ois pelkästään paikallaan junnaamista.
Vuoden vaihtuminen on varma merkki elämän jatkumisesta.
Ei kannata siis nyt täyttää ajatuksia surkeista tapahtumista.
Ei sinne kannata edes etsiä listaa haikeista asioista.
Keskity nauttimaan vuoden kakstuhattakolme uusista mahdollisuuksista.
Jos selviät ajoissa hereille tän illan juhlinnasta,
nauti huomenna vuoden ensimmäisen päivän auringon noususta!
Muista! Kuuluu kiitos siulle myös hyvästä vuodesta!!
Hyvää uutta vuotta 2003!!!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi