ne huutavat
kovaa
kovempaa
kiire, kiireempi
soita pelimanni, soita
maljani yli kaatavat
pakka povaa
hoppu mukaan tempaa
unohtuu lempi
et tuota sotaa voita
ohimo, takaraivo
osumia saa
mielipiteistä
aina maksaa saa
pakkanen puree
hampain
jäisin
minä huultani
mieli suree
tähänkö
jäisin
ei
se ei sovi minulle
en anna periksi sinulle
minä olen vahvempi
yksilö, hyvä juuri näin
ilman lauman hyväksyntää
en huuda
teen
ääni häviää pimeään
tekoni jäävät elämään
en kiirehdi
hukkaamaan itseäni
pysähdyn löytämään
sisimpäni
polkuni
nuottini
ääneni
kauniisti
elämästäni
laulavan
Minulla on
siihen varaa!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut