Urheilusta
saatu voima ja sitkeys,
opittu palkitsevuus ja häviäminen,
sekä kasvanut voitontahto
ovat luomassa
vahvempaa, tuntevampaa
ja monipuolisempaa taiteilijaa.
Selite:
Urheilevan mielen jotoksilla 15
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi