Nyt Ylen uutisointi tarjoaa
kättä pitempää
tai ainakin
”loistavan aseen”
joulumielisille.
Lainaanpa tähän pätkän
sytyttävästä uutisesta
kirkastaakseni
valoisaa ajatustani:
”Tänä vuonna jouluvalot
sytytetään Aleksanterinkadulle
65. kerran. Joulukatua valaisee
6 500 energiaa säästävää led-lamppua.”
Siis mieletöntä…
Uskomatonta tämä nykytekniikka…
Jouluvalojen sytyttäminen
säästää energiaa..
Nyt kaikki joukolla
sytyttämään joulumieltä
sekä valaisemaan pimeyttä.
Niin ja jos uutinen
olisikin osittain ankka,
– kvaak kvaak! Vastalauseeseen:
niin ankkoja siis loukkaamatta –
riittäisi varmaan energian
muuntuminenkin
valaistukseen käytetystä sähköstä
mielen voimavaraksi
keskellä pimeintä vuodenaikaa
monelle varsin hyvin.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi